E-consult

Heb je weinig tijd of wil je kosten besparen? Dan is een e-consult wellicht voor jou een goed alternatief. Het contact met de gewichtsconsulente verloopt per mail, waardoor je kan antwoorden op een tijdstip dat voor jou uitkomt. Daarnaast hoef je geen tijd vrij te maken om naar ons toe te komen. Voor het e-consult brengen we een lager tarief in rekening, waardoor je ook nog kosten kunt besparen.

 

Werkwijze

Bij een e-consult vragen we je om eerst beknopt via mail aan te geven wat je hulpvraag is. Vervolgens krijg je van ons een vragenlijst en/of eetdagboekje (toegespitst op jouw vraag) toegestuurd, die je digitaal kunt invullen.

Op basis van de door jou aangeleverde informatie, ontvang je van ons een gedetailleerd uitgewerkt voedingsschema gericht op jouw situatie.

 

Vervolgens hou je via mail met de gewichtsconsulente contact over je voortgang en krijg je tussendoor tips als je tegen bepaalde dingen aanloopt. 

 

Bij een e-consult wordt je niet door ons gewogen. Je weegt zelf thuis en geeft je resultaten via mail door. Mocht blijken dat je toch meer ondersteuning nodig hebt, dan mag je tussentijds altijd nog overstappen naar een regulier begeleidingstraject of een eenmalig regulier consult inplannen.

 

Bij de ontvangst van je hulpvraag wordt door onze gewichtsconsulenten beoordeeld of deze vraag geschikt is voor begeleiding via een e-consult. In specifieke situaties kan het zijn dat je het advies krijgt om toch voor een regulier begeleidingstraject te kiezen. Bijvoorbeeld als er te veel verschillende factoren tegelijk spelen. Of als je in het verleden al hebt ervaren dat je het erg moeilijk vind om een voedingsschema vol te houden. In een dergelijke situatie werkt persoonlijk contact doorgaans beter.

 

Kosten

De kosten voor een e-consult liggen ruim 25% lager dan voor een regulier consult. Je betaald geen 55 maar 40 euro per uur. Alle tarieven vind je hier.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een e-consult door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen via mail contact met je op. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.