Ons team

Wij stellen ons graag aan je voor!

Fabienne Stolwijk-Keijzer (1988)

BGN Gewichtsconsulente & Diëtiste in opleiding

Fabienne behaalde in 2016 haar diploma Gewichtsconsulente en heeft sindsdien een eigen voedingspraktijk in Rotterdam. Al snel kwam zij erachter dat ze verder wilde verdiepen. Ze wil niet alleen mensen helpen die gezond zijn en gewicht willen verliezen, maar ze wil ook graag passende voedingsschema's kunnen maken voor mensen die ziek zijn. Dit is de reden waarom ze in 2016 is gestart met de HBO Opleiding Voeding & Diëtetiek. Ze hoopt in 2020 af te studeren. 

Fabienne gelooft niet in standaard voedingsadviezen, maar in maatwerk. Elk mens is anders en heeft ook andere behoeften. Ze wil je niet op het zoveelste dieet zetten, maar kijkt graag samen hoe jij je voedings- en leefstijl blijvend kunt veranderen zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent. 

 


Ingrid Potgieter-Derks (1972)

BGN Gewichtsconsulente

Na een jarenlange zoektocht naar een ideaal voedingspatroon, een goede mindset en de broodnodige beweging, heeft Ingrid haar ideale balans gevonden.

Doordat ze erachter kwam, wat goede voeding kan doen met je lichaam, ontdekte ze een nieuwe passie: zo veel mogelijk weten, maar ook informeren en anderen helpen met een gezonde leefstijl. Ze volgende de opleiding Gewichtsconsulent en startte in 2014 haar eigen praktijk in Dordrecht. Daarnaast werkt ze sinds september 2018 in ons centrum als Gewichtsconsulente. Ze volgde diverse nascholingen, zoals "Kind en natuurlijke voeding" en "Voeding in de overgang". Ingrid helpt je graag om ook jouw ideale balans te vinden! 

 


Esther Romeijn (1975)

BGN Gewichtsconsulente

Esther is gecertificeerd voedingscoach en personal trainer. Ze is gek op koken & bakken en is tevens een fanatiek sporter.  

Ben jij op zoek naar een gezonde levensstijl maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Wil je graag die overtollige kilo’s voor eens en voor altijd kwijt zonder een ingewikkeld dieet te hoeven volgen? Zie je op het gebied van voeding door de bomen het bos niet meer? Dan gaat Esther graag met jou aan de slag!

 

 

 

 


Else de Rooij (1982)

diëtiste

Na een lange carrière als Chemisch Analist van o.a. dierlijke en menselijke voeding is Else in 2011 gestart met de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. In 2015 is zij afgestudeerd en gestart met mijn eigen praktijk in Dordrecht. Daarnaast werkt ze bij een diëtistenpraktijk in Delft en houd ze praktijk bij Your Health Food in Zwijndrecht. Ze volgde in 2017 ter aanvulling op haar opleiding de post-HBO cursus Voedselallergie.

Het werk als eerstelijns diëtiste blijft haar boeien, omdat ze veel verschillende hulpvragen krijgt van mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. Daardoor is geen dag hetzelfde! Else vindt het mooi en dankbaar werk om mensen in allerlei situaties te helpen met de juiste voedingskeuze.