Bietensalade met rijstwafels

Ingrediënten

voor 1 persoon (1 portie)

• 300 g gekookte rode bietjes

• 100 g hüttenkäse

• 2 bosuien

• 4 grote rijstwafels

• peper

 

Bereidingswijze

Snijd de rode bieten in kleine blokjes. Doe deze in een kom samen met de hüttenkäse 

 

Snijd de bosui in dunne plakjes en roer deze door het bietenmengsel. Breng op smaak met peper.

 

Beleg de rijstwafels met bietensalade. De salade die over blijft kun je er los bij eten.

 


Voedingsinformatie

Variatietips

De rijstwafels kun je uiteraard ook vervangen door crackers naar keuze.

Recept downloaden

Je kunt hier het recept downloaden.

Download
Bietensalade met rijstwafels recept.pdf
Adobe Acrobat document 533.6 KB

MEER RECEPTINSPIRATIE NODIG? DAT KAN!

Wil je meer van dit soort leuke recepten ontvangen? Heb je hulp nodig om je eigen recepten 'om te toveren' naar een gezondere variant? Of vind je het prettig om af en toe een 'kookhulp' in te kunnen schakelen als je aan het experimenteren bent met gezonde voeding? Abonneer je dan op onze speciale Receptinspiratie-module! Je leest er hier meer over!