Banaanlollie

Ingrediënten

voor 1 persoon (1 portie)

  • 5 g pure (70% of meer cacao) chocolade
  • ½ banaan
  • 5 g biologische notenpasta

 

Bereidingswijze

Smelt de chocolade en notenpasta.

 

Steek een ijs-/lolliestokje in de halve banaan. Schenk de chocolade en pindakaas over de banaan en maak eventueel af met wat kokosrasp en/of cranberries.

 

Eet de banaan meteen op of leg hem een half uurtje in de vriezer!

 


Voedingsinformatie

Variatietips

-

Recept downloaden

Je kunt hier het recept downloaden.

Download
Banaanlollie recept.pdf
Adobe Acrobat document 527.2 KB

MEER RECEPTINSPIRATIE NODIG? DAT KAN!

Wil je meer van dit soort leuke recepten ontvangen? Heb je hulp nodig om je eigen recepten 'om te toveren' naar een gezondere variant? Of vind je het prettig om af en toe een 'kookhulp' in te kunnen schakelen als je aan het experimenteren bent met gezonde voeding? Abonneer je dan op onze speciale Receptinspiratie-module! Je leest er hier meer over!