Eiersalade met rijstwafels


Ingrediënten

voor 1 persoon (1 portie)

  • 2 eieren
  • 1 kleine el mayonaise
  • 1 bosui
  • zwarte peper
  • ½ tl sambal
  • ½ tl mosterd
  • ½ tl kerriepoeder
  • verse bieslook
  • 3 rijstwafels

Bereidingswijze

Kook de eieren in ongeveer 7 minuten hard. Spoel ze af met koud water en haal de schil eraf. 

 

Leg de eieren in een kom en prak ze fijn met een mes of vork. Voeg de rest van de ingrediënten toe en roer goed door. Beleg de rijstwafels met de eiersalade.

 

 

 


Voedingsinformatie

Variatietips

-

Recept downloaden

Je kunt hier het recept downloaden.

Download
Eiersalade met rijstwafels.pdf
Adobe Acrobat document 535.2 KB

MEER RECEPTINSPIRATIE NODIG? DAT KAN!

Wil je meer van dit soort leuke recepten ontvangen? Heb je hulp nodig om je eigen recepten 'om te toveren' naar een gezondere variant? Of vind je het prettig om af en toe een 'kookhulp' in te kunnen schakelen als je aan het experimenteren bent met gezonde voeding? Abonneer je dan op onze speciale Receptinspiratie-module! Je leest er hier meer over!