Aardappelcurry


Ingrediënten

voor 1 persoon (1 portie)

  • 150 g vastkokende aardappelen of krieltjes
  • 150 g kipfilet
  • 50 g doperwten
  • 100 g bloemkool
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g broccoli
  • 20 g rode curry pasta
  • 100 ml kokosmelk light
  • verse koriander

Bereidingswijze

Snijd de aardappelen in grove stukken (krieltjes kun je ook heel laten) en kook ze ongeveer 10 minuten.

 

Snijd de ui en knoflook fijn en doe deze samen met de currypasta in een wok. 

Snijd de kipfilet in blokjes en voeg deze toe aan de pan. Bak ongeveer 2 minuten. 

 

Voeg de kokosmelk en de groenten toe en laat 5 minuten pruttelen met een deksel op de pan. 

 

Voeg daarna de aardappelen toe en laat nog 5 minuten pruttelen zonder deksel op de pan. 

 


Voedingsinformatie

Variatietips

-

Recept downloaden

Je kunt hier het recept downloaden.

Download
Aardappelcurry recept.pdf
Adobe Acrobat document 367.0 KB

MEER RECEPTINSPIRATIE NODIG? DAT KAN!

Wil je meer van dit soort leuke recepten ontvangen? Heb je hulp nodig om je eigen recepten 'om te toveren' naar een gezondere variant? Of vind je het prettig om af en toe een 'kookhulp' in te kunnen schakelen als je aan het experimenteren bent met gezonde voeding? Abonneer je dan op onze speciale Receptinspiratie-module! Je leest er hier meer over!